Waterdichte Renovatie

Waterdichte renovatie balkonterrassen

Balkons en terrassen hebben sterk te lijden onder de weersomstandigheden.

Zij worden zwaar belast door weer en wind en dit zowel in natte, koude als warme weerssituaties. De noodzakelijke waterdichting is soms niet aanwezig of verouderd en in bedenkelijke staat.

Het resultaat is doorsijpelen van water met als gevolg betonschade en afbladderende verf aan de onderzijde en kalkafzettingen op ondergelegen delen.

Als u uw terras wilt renoveren, kunt u een beroep doen op Betotec.

Het is aan te raden dat u een beroep doet op vakmannen. Zo bent u zeker dat u achteraf niet op problemen stoot.

Onze vakmannen zijn naast de waterdichte renovatie van balkons en terrassen ook gespecialiseerd in betonherstelling, bescherming van beton en bescherming van gevels.

Wanneer de tegels van uw balkon of terras bijvoorbeeld los liggen, kan de waterdichte laag niet zomaar op de tegels worden aangebracht. In dat geval moet het terras tot op het beton worden opgebroken en moet er een nieuwe hellingschape worden aangelegd.

Betotec kan voor een gegarandeerd waterdichte afwerking zorgen waarbij het loopvlak bestaat uit vorstvrije tegels, losliggend of vastgelegd in de mortel, een kleurrijk kwartskorreltapijt of zelfs tropisch hardhout, afhankelijk van uw wensen. Ook aan de details zoals afvoerputjes, randen, doorvoeren of uitzettingsvoegen wordt de nodige zorg besteed zodat u jarenlang zorgeloos van uw terras kan genieten. Als u dat wenst, worden de oude balustrades ook vervangen door nieuwe in aluminium.

Wij werken zowel aan appartementsgebouwen als aan privéwoningen. Bij Betotec krijgt u 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken. Zo bent u zeker dat u jaren genot hebt van uw terras.

Wenst u meer informatie?

Bekijk gerelateerde cases

Hoe kunnen we u helpen?

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.